Legal

En virtut del que disposa la Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico us informem del següent:

Propietat del nom de domini i de la pàgina web:

Carles Prats
Major, 17
43373 Cabassers
edicions@vallclara.org

Condicions d’ús:

Vallclara.org no ven cap producte ni servei, només fa les funcions de directori de llibres autoeditats per diversos autors, i cada un d’ells és responsable de complir les seves obligacions fiscals per les vedes que faci de les seves obres pels canals que les ofereixin. La promoció que efectua Vallclara.org dels llibres que indexa al seu catàleg és gratuíta, i es limita a enllaçar cap als llocs que venen els llibres que promou.

Política de privacitat:

Vallclara.org no recull informació personal de cap tipus excepte la que pugui rebre per part de qui enviï un missatge al correu electrònic de contacte. Vallclara.org no emmagatzema cap informació de ningú excepte la continguda als correus electrònics que rep. Aquestes adreces de correu proporcionades per qui faci alguna consulta només s’utilitzen per a respondre, i no s’emmagatzemen en cap altre lloc que no sigui el correu rebut. Tanmeteix, els usuaris que enviïn un correu, tenen els següents drets:

A) Accés: permet al titular de les dades obtenir informació sobre si tractem dades que us afecten o no, i en aquest cas, us dóna dret a obtenir informació de les dades de caràcter personal que ens hagueu facilitat i que tractem.

B) Rectificació: us permet corregir errors i modificar les dades que siguin inexactes o incompletes.

C) Suspensió: us permet que les vostres dades siguin suspeses i no les tractem més, a no ser que hi hagi una obligació legal de conservar-les i/o no hi hagi altres motius legítims per a continuar tractant-les. Per exemple, quan les vostres dades ja no siguin necessàries per a les finalitats amb les quals es van recollir, podreu sol·licitar que les suprimim immediatament.

D) Limitació: us permet paralitzar el tractament de dades sota les condicions legals establertes, de manera que no les pugem tractar en el futur, i només les puguem conservar per a l’exercici de la defensa o reclamacions.

E) Oposició: en certes circumstàncies i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podreu oposar-vos al tractament de les vostres dades. No tractarem més les vostres dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici de la defensa o possibles reclamacions.

F) Portabilitat: us permet rebre les vostres dades personals que tinguem emmagatzemades i també poder-les transmetre a altres responsables en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica. Per a poder exercir aquest dret, haureu de proporcionar un correu electrònic vàlid.

Podeu exercir aquests drets contactant amb la propietat del domini i pàgina web, les dades de la qual trobareu a l’inici d’aquest apartat o utilitzant l’apartat de Contacte.

Galetes:

Vallclara.org no instal·la galetes de cap tipus, ni analitza les dades d’audiència, ni fa cap tipus de seguiment dels usuaris que visiten la pàgina web. Per tant, no necessita mostrar cap avís de galetes ni de sistemes de seguiment, perquè no n’utilitza cap.